Welk ARK’s Therapeutic kauwsieraad kies je?

Welk ARK's Therapeutic kauwsieraad kies je?

Welk ARK’s Therapeutic kauwsieraad kies je?

Zoals je misschien al gezien had komen de kauwsieraden van ARK’s Therapeutic in 3 verschillende kleur gecodeerde sterktes. Maar welke type kauwsieraad moet je voor jouw zoon/dochter kiezen?

De 3 kleur-gecodeerde sterktes:

  • Zacht / Standaard – deze zijn zachtste en meest flexibel
  • XT / Extra sterk – deze zijn steviger maar nog niet taai
  • XXT / Extra extra sterk – deze heeft nog steeds wat “kauwvermogen”, maar is vrij taai en behoorlijk stevig

Meestal raden ze bij ARK’s Therapeutic aan om met een standaard sterkte te beginnen.Tenzij ze de spullen waar ze nu op kauwen al stuk bijten of er schade aan veroorzaken (denk hierbij aan het kapot kauwen van potloden, kauwen van gaten in overhemden, enz.), In dat geval zal een XT kauwproduct het langer volhouden.

Als ze al door spullen heen kauwen, is het mogelijk dat ze uiteindelijk de XXT nodig hebben. De XXT is echter vrij taai en behoorlijk stevig. Wij raden daarom niet altijd aan om hier meteen mee te beginnen (sommige kinderen/volwassen vinden het kauwen hierop oncomfortabel en krijgen er zelfs last aan de kaken van).

Mijn advies zal zijn om alleen aan de XXT te beginnen, als ze de XT al geprobeerd hebben en deze zeer snel kapot hebben gekauwd. Of als ze nu al graag op zeer harde voorwerpen kauwen zoals lego, hard plastic speelgoed, houten voorwerpen enzovoort.

Waar je ook rekening mee moet houden is dat de ontwerpen die breder zijn veel steviger aanvoelen dan de slankere ontwerpen op hetzelfde niveau. Bijvoorbeeld zal de Dino in XT veel steviger aanvoelen dan de Krypto-Bite in XT.

Kom je er nog niet helemaal uit dan kan je altijd contact met mij opnemen ik help je graag.

Een reactie op “Welk ARK’s Therapeutic kauwsieraad kies je?

  1. Pingback: Een kauwsieraad kopen - Kauwsieraden & meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van kauwsieradenenmeer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 843 reviews.
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is. We informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder jouw e-mailadres achter.
Email Aantal stuks We zullen jouw adres niet met iemand anders delen.